Home / Story

Story

Story De TAALbrigade

De TAALbrigade is opgericht door Stefan Strijk in samenwerking met een groep zeer gemotiveerde, enthousiaste en geduldige taaltrainers die al tientallen jaren met succes training geven aan professionals. Stefan heeft meerdere jaren gewerkt bij een groot taleninstituut en was onder andere verantwoordelijk voor het contact met de cursisten. Zij vonden het aanstekelijke en enthousiaste karakter van bepaalde taaltrainers erg prettig, zodat zij konden leren in een prettige en relaxte sfeer. Omdat veel cursisten aangaven dat trainingen vaak te kort zijn, richten wij ons op intensieve opleidingstrajecten onder leiding van een persoonlijke taaltrainer. 

Waarom De TAALbrigade?

Wij geloven dat wij iedereen, met of zonder taalknobbel, kunnen helpen om een stevige stap vooruit te maken in hun taalontwikkeling, zodat u beter kunt presteren in uw functie.

Hoe doen we dat?

Een geslaagde taaltraining valt en staat bij de kwaliteit van de taaltrainer en zijn of haar vermogen om u in de juiste & gemotiveerde stemming te brengen. Onze taaltrainers geven al jaren met succes training aan professionals bij diverse taalinstituten en zijn speciaal geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige aanpak. Bij ons kunt u zich ontwikkelen in een prettige en ongedwongen sfeer waarin u zoveel vragen kunt stellen en uitleg krijgt als u nodig heeft.

Wat doen we ?

Wij bieden op maat gemaakte individuele taaltrainingen gericht op het aanleren van de praktische vaardigheden die u nodig heeft in uw specifieke situatie. We zijn gericht op het geven van intensieve opleidingstrajecten; hoe langer de training, hoe lager het uurtarief. Wij geven leuke en interactieve lessen die u direct kunt oefenen in de dagelijkse praktijk, zodat uw taalontwikkeling in een stroomversnelling raakt.

Top