Home / Tekst & SEO

Tekst & SEO

Meer klanten via uw website werven?

U heeft een website, maar er komen maar weinig spontane klanten op uw site terecht? Veel van uw collega’s laten veel kansen liggen op het web. Dus wij zorgen er graag voor dat u daar niet langer bijhoort. Wij zijn specialist in het optimaliseren van websites van midden en kleinbedrijven en gaan graag voor u aan de slag.

seo webteksten utrecht

 

De meeste tekstspecialisten zijn een kei in het maken van prachtige, doordachte (web)teksten. Alleen wij vinden dat deze teksten vaak niet helemaal aansluiten bij MKB ondernemers. Dus wij schrijven geen teksten die thuishoren in magazines of corporate websites. Maar praktische teksten die passen bij het midden en kleinbedrijf en gericht om hoog te ranken in de zoek-resultaten.

Wat is belangrijk voor een hoge positie in de zoekresultaten?

Er zijn veel factoren die uw ranking beinvloeden. Denk aan aanwezigheid op socialmedia, andere sites die naar uw site linken, laadsnelheid van uw site etc etc. Veruit het belangrijkste zijn de teksten, tekstlengte, keywords, domeinnaam en optimalisatie van uw webpagina’s.

Hoe pakken wij dit aan?

Wij gaan met u in gesprek over uw wensen en doelstellingen. We horen graag van u op welke zoektermen u gevonden wilt worden en we doen een zoekwoordenonderzoek om te kijken waar het meeste op gezocht wordt. Daarnaast kijken we waar uw kansen liggen.

Elke website en bedrijf is anders dus een vaste prijs noemen is erg lastig. Wij doen een gerichte offerte en na akkoord gaan we samen met u aan de slag. Wij denken als ondernemer met u mee en vragen input van u om de juiste teksten te kunnen maken.

Nazorg

Het duurt een aantal weken voordat google uw teksten heeft geindexeerd en op de juiste plek heeft gezet. Op basis van de google resultaten doen we vaak nog een aantal aanpassingen.

Top