Home / Cursus zakelijk Duits

Cursus zakelijk Duits

Wij bieden een cursus zakelijk Duits!U wilt uw Duits een flinke boost geven? Onze enthousiaste en geduldige taaltrainers geven u een individuele cursus zakelijk Duits op maat!

Een cursus zakelijk Duits van de TAALbrigade

Wij geven (individuele) taaltrainingen gericht op praktische vaardigheden in de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De training wordt afgestemd op uw leerdoelen & behoeften en leerstijl. U leert de vaardigheden die u nodig heeft in uw werk door leuke en interactieve lessen in een prettige sfeer!

Waarom onze individuele training zakelijk Duits?

1. Enthousiaste & betrokken taaltrainers met een geduldige aanpak.
2. U kunt zoveel uitleg en vragen stellen als u wilt.
3. Praktische vaardigheden afgestemd op uw werk.
4. Hoe langer de training, hoe lager het uurtarief.
5. Uw passieve taalkennis verandert snel in actief taalgebruik
6. Doeltreffend leren inspelen op veelvoorkomende situaties
7. U krijgt het vertrouwen om het Duits te durven spreken.

Hoeveel lesuren?

Onze individuele cursus zakelijk Duits is helemaal ingericht op uw taalontwikkeling. Het is verbazingwekkend hoeveel u kunt leren in slechts één taalsessie. Als u een stevige stap vooruit wilt maken, moet u denken aan 30 tot 50 uur. Voor vergevorderde sprekers die bepaalde aspecten van de taal willen verbeteren zijn uiteraard minder uren nodig. Wij geven de lessen in-company in de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, zodat u zo min mogelijk werktijd verliest.

Mogelijke onderwerpen:

  • telefoneren
  • schrijven & e-mailen
  • verkoop- en adviesgesprekken
  • presenteren & pitchen
  • zakelijke/ thematische woordenschat
  • social talk
Vaste onderdelen:

  • veelvoorkomende situaties
  • uitspraak/ intonatie
  • grammatica & zinsbouw
  • omgangsvormen
Op uw kantoor in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Onze trainingen worden gegeven op uw kantoor (in-company) in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Zo verliest u geen kostbare reistijd. In overleg kunnen de lessen ook plaatsvinden op een andere locatie.   In

Over ons

De TAALbrigade bestaat uit een groep enthousiaste & betrokken taaltrainers die al tientallen jaren met succes training geven aan medewerkers en managers van grote en kleine bedrijven in Nederland. Wij geven individuele taaltrainingen en bedrijfsgroepen tot 8 personen. Wij leren u praktische vaardigheden door interactieve taalsessies in een prettige sfeer. In de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

 

Top