Home / Cursus Nederlands voor anderstaligen

Cursus Nederlands voor anderstaligen

Een cursus Nederlands voor anderstaligen?Voor expats die hun Nederlands een flinke boost willen geven! U krijgt een individuele cursus Nederlands voor anderstaligen van onze enthousiaste en geduldige taaltrainers.

Wat doen we?

Wij geven (individuele) taaltrainingen gericht op praktische vaardigheden in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De cursus Nederlands voor anderstaligen wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen & behoeften en leerstijl. U bent veel aan het woord, zodat u het vertrouwen krijgt dat u dit ook kunt toepassen in de praktijk. Wij leren u de vaardigheden die u nodig heeft in uw werk. Dit doen we door leuke en interactieve lessen in een prettige sfeer.

Waarom onze cursus Nederlands voor anderstaligen?

1 Enthousiaste taaldocenten met een geduldige aanpak.
2 Native speaker taaldocenten.
3 Van passieve taalkennis naar actief taalgebruik.
4 Vaardigheden die u direct kunt toepassen in de praktijk.
5 Doeltreffend inspelen op veelvoorkomende situaties.
6 U krijgt het vertrouwen om het Nederlands te durven spreken.
7 U kunt de docent zoveel uitleg vragen als u prettig vindt.

Hoeveel lesuren heb ik nodig?

Een 1-op-1 taalcursus is volledig ingericht op uw taalontwikkeling. Het is verbazingwekkend hoeveel u kunt leren in één taalles. U krijgt bij ons les van zeer ervaren taaldocenten, maar een vreemde taal leert u vooral door het veel te doen. Voor een  stevige stap vooruit moet u denken aan 30 tot 50 uur taaltraining. Wij geven de lessen in-company in de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, zodat u zo min mogelijk werktijd verliest.

Mogelijke onderwerpen:

  • telefoneren
  • schrijven
  • e-mailen
  • social talk
  • woordenschat
Vaste onderdelen:

  • veelvoorkomende situaties
  • uitspraak & intonatie
  • grammatica & zinsbouw

Over ons

De TAALbrigade bestaat uit een groep enthousiaste & betrokken taaltrainers die al tientallen jaren met succes training geven aan medewerkers en managers van grote en kleine bedrijven in Nederland. Wij geven individuele taaltrainingen en bedrijfsgroepen tot 8 personen. Wij leren u praktische vaardigheden door interactieve taalsessies in een prettige sfeer. In de regio: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Top