Home / Cursus Business English – individueel

Cursus Business English – individueel

Veel Nederlanders hebben een grote passieve taalkennis in het Engels; zij kunnen dus alles lezen en verstaan. Maar ze hebben simpelweg weinig ervaring in het spreken van de taal omdat het nooit nodig was en willen nu hun actieve taalvaardigheden oefenen. Of je spreekt al goed Engels, maar hebt er op je werk nooit veel mee te maken gehad en merkt in je nieuwe baan dat je een volgende stap wilt zetten.

Wat doen we?

De TAALbrigade bestaat uit een enthousiaste & betrokken groep ervaren taaltrainers. Wij geven landelijk individuele taaltrainingen Business English. De cursus wordt afgestemd op uw persoonlijke leerdoelen & behoeften en leerstijl. U zult veel aan het woord zijn, zodat u het vertrouwen krijgt dat u dit ook kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Wij leren u de vaardigheden die u nodig heeft in uw werk. Dit doen we door leuke en interactieve lessen in een prettige sfeer!

Waarom onze cursus Business English?

1 Van algemene taalkennis naar actief taalgebruik. Veel Nederlanders kunnen het Engels goed lezen, maar hebben weinig ervaring met het actief spreken van de taal. Een persoonlijke taaltrainer laat u veel aan het woord en geeft tussendoor uitleg en correctie. Zo leert u doeltreffend communiceren.

2 Snelle vooruitgang door persoonlijke aandacht. De aanpak en leermethode die de taaldocent gebruikt zijn volledig afgestemd op uw leerdoelen & taalniveau en leerstijl. Zo leert u precies wat u nodig heeft.

3 Leren in uw eigen snelheid. Bij een groepstraining is er een vast lesprogramma. Een persoonlijke taaldocent gebruikt de lesmethoden die het beste aansluiten op uw persoonlijke leerstijl & aandachtspunten en besteedt meer tijd aan de onderwerpen die u lastig vindt.

4 Een relaxte omgeving. Een goede sfeer zorgt ervoor dat u zich goed kunt concentreren. Onze trainers worden geselecteerd op hun enthousiasme en geduldige manier van lesgeven en motiveren u door interactieve en leuke lessen!

5 Praktische vaardigheden leren. Bij een groepstraining kan de taaldocent weinig aandacht besteden aan de individuele cursist en doet u vooral veel algemene kennis op. In onze individuele cursus engels leert u de vaardigheden die u nodig heeft in uw werk.

6 Veel vragen stellen. In groepslessen zijn veel cursisten gereserveerd in het stellen van vragen, omdat ze vinden dit eigenlijk wel te moeten weten of uit angst om niet goed over te komen. Onze trainers hebben een geduldige aanpak, zodat u zoveel vragen kunt stellen als u wilt.

Onze taaldocenten

Onze taaldocenten zijn native speaker in het Engels en hebben veel ervaring in het geven van taaltrainingen aan bedrijven. Ze hebben een HBO of academische opleiding gevolgd en een opleiding tot taaldocent afgerond. Maar ze zijn met name geselecteerd op hun enthousiasme en betrokken aanpak, zodat u zich kunt ontwikkelen in een prettige sfeer.

Waar en wanneer worden de lessen gegeven?

De lessen worden gegeven bij u op kantoor (in-company). Zo krijgt u les in uw eigen vertrouwde omgeving en hebt u geen extra reistijd. Wij geloven niet in een taalweek waarbij je wordt ondergedompeld in de taal. Ons programma duurt 4 tot 7 maanden, zodat er genoeg tijd is om u in uw eigen tempo te ontwikkelen. U krijgt een sessie van 2,5 tot 3 uur per week en opdrachten die in de praktijk kunnen worden geoefend.

Taalniveau

Onze cursus wordt op maat gemaakt, dus wordt op ieder niveau gegeven. We beginnen met een intake bestaande uit een gesprek in het Engels om het niveau te meten en het invullen van een vragenlijst mbt wensen, behoeften, doelen. Op grond daarvan stellen we een programma samen.

Advies

Wij geven u graag gratis advies over het aantal te volgen uren, de inhoud van de cursus en helpen u met andere vragen. E-mail ons op info@detaalbrigade.nl.

Top